31. – 02. jaanuar kutsume sind, hea Saaremaa huviline ja saarte toidu austaja, Eesti Näituste messikeskusesse Tourest turismimessile!
EHTNE alalt leiad 7 EHTNE märgisega Saaremaa tootjat.

Pihtla Õlleköök – on Eesti vanim väikepruulikoda. Pererahvas Alo ja Grete valmistavad oma koduhoovil asuvas pruulikojas klassikalist koduõlut, erinevaid käsitööõllesid “Viikingi karjest” “Sisekõneni” ning leivakalja. Messil tutvustatakse pruulikoja tooteid ning kohapeal mõistagi mekutatakse.
Ideafarm – Päris kindel, et tootesortiment pakub põnevust nii restoraniköögis kui koduköögis toimetajale kastmete,alternatiiv- ja rusticveinide näol. Tehast saab ka külastada. Perenaine Maria jagab messil asjakohast infot.
Kadakakoda legendaarne lugu on tänaseks tuttav paljudele. Aga kas sa teadsid, et kohapeal Leedris saad siirupiemand Liisi juhendamisel lisaks siirupi mekkimisele valmistada ka viikingisoola? Tule tutvu emandate toodete ja põnevate pakkumistega messil.
Saaremoor – Evelyna taluõuel suurte põlispuude rüpes asub tema mesilasteraapia majake. Mesilased sumistavad turvaliselt eraldatuna, sa lihtsalt viska pikali ja lase mikromassaažil oma enesetunnet parandada. Pärast sooja ja vägagi erilist olemist saad nautida tassikest taimeteed. Tourestil saad soetada mett ja meetooteid ning mesilasteraapia kinkekaarte.
Wösel – on pühendunud peamiselt tervisejookidele. Et rahvas neid aina enam nõuab, avati nüüd 2024 ka Kuressaare külje all Sikassaares päris oma uhke tootmishoone. Külmpressitud viljadest shrubid, funktsionaalsed tervisejoogid switchelid, legendaarne õunaäädikas ning terviseshotid – selle muljetavaldava sortimendi tootmist tutvustab peremees Taavi juba ise kohapeal messil. Messipakkumised ja toodete maitsmine..
Saaremaa Loomaaed – Kõik teavad Saaremaa Loomaaia tegemisi. Kas teadsid, et talus on ka väike vutifarm ning valmistatakse erinevaid tooteid vutimunadest. Tule uuri lisa perenaiselt- peremehelt
Kuna Saaremaa, Muhu ja Ruhnu on kuni 2025. aasta kevadeni Maitsete Aasta piirkond, toimuvad kohapeal Eesti Peakokkade Ühenduse etteasted. Eesti Aasta Kokk 2024 Jevgeni Kolikov võtab ette saarte parimad toorained ja loob neist Ehtne Saaremaa stendil maitseüllatusi.
Reedest pühapäevani saab iga päev kolmel korral proovida kolme erinevat maitset.
Saarte ala esindatust Tourest messill toetab PRIA Lühikeste Tarneahelate Meede.







































































