Seminaripäev “Edutark Saaremaa” – 09. oktoobril 2019

Korraldame üle-eestilise ettevõtlusnädala raames seminaripäeva Saaremaa ettevõtjatele – tutvustame uut ärikasvu toetusprogrammi “Edukas ja ettevõtlik Saaremaa”. 

Saaremaa majanduse ja heaolu mootoriks on meie kohalikud ettevõtjad, kes loovad töökohti ning toetavad oma tegevusega piirkondlikku arengut. 

Ettevõtjad teavad, kui keeruline on ärimaailmas läbi lüüa ning jätkusuutlikult majandada. Saarte Koostöökogu on läbi EHTNE märgise loonud koostöövõrgustiku, mis toetab ettevõtlust ja kohaliku elu jätkumist Saaremaal.

Oktoobris toimub juba traditsiooniks saanud üle-eestiline ettevõtlusnädal. Selle raames korraldab Saarte Koostöökogu koostöös Saare Arenduskeskusega ja Kuressaare Edukontoriga seminaripäeva, mille fookuses on ettevõtete omavahelise koostöö kasud ning EHTNE piirkondliku märgise roll Saaremaa elu-ja ärikeskkonna jätkusuutlikkuse tagamisel.

Seminaripäev on mõeldud inimestele, kes mõistavad, et koostöös peitub jätkusuutlikkuse võti ning soovivad osaleda Saaremaa suurima koostöövõrgustiku arendamisel.

Seminaripäeval osalejatele pakume kasulikke teadmisi sellest, mis on elu ja äritegevuse jätkusuutlikkuse võtmefaktorid  kiiresti muutuvas maailmas.

AJAKAVA

Seminaripäev toimub 09. oktoobril 2019 Kuressaares, GOSPA konverentsikeskuses.

Kogunemine 09.30 – 10.00
10.00 – 13.00 – ettevõtluse arendamise ja Saaremaa elanike elukvaliteedi parandamisele suunatud ettekanded oma ala parimatelt spetsialistidelt.

13.00  – 14.00 – vaheaeg
14.00 – 14.15 – Saaremaa piirkondliku märgise EHTNE ökosüsteemi arendustegevuste tutvustamine
14.15 – 15.00 –  EHTNE märgikandjate ärikasvu toetusmeetme “Edukas ja ettevõtlik Saaremaa” esitlemine
15.00 – 16.00  Avatud ruumi arutelu kohalike ettevõtete, rakendusorganisatsioonide ja elanike omavahelise koostöö tõhustamise suundade fikseerimiseks

TEEMAD

  • kuidas olla edukas
  • head näited sellest, kuidas koostöö loob suuremat väärtust, kui üksi tegutsedes
  • miks me ise takistame oma edukust 
  • kuidas tagada jätkusuutlikkus

ESINEJAD

2018 aaasta turismiedendaja Kadri Jalonen
Tunnustatud kasvu coach  Indrek Saul
Edukas ringmajandaja Silver Smeljanski
Elustiili ärimees Paap Uspenski

Ärikasvu toetusmeedet tutvustavad Saarte Koostöökogu tegevjuht Koit Kelder  ja Saare Arenduskeskuse juhataja Rainer Paenurk.

Päeva modereerib kasvuturunduse agentuuri A-Neli juhtiv partner Meelis Malk

Seminaripäev on eeskätt mõeldud  EHTNE märgikandjale ja märgikandjate esindajatele, kuid osaleda võivad kõik huvilised. Seminaripäeval osalemine on TASUTA. 

Osalejate arv ühest ettevõttest ei ole piiratud.

Tule kindlasti kohale, sest seminaripäeval avalikustame uue Saaremaa ettevõtetele suunatud 2 aastat kestva ärikasvu toetuskava, millega sina saad kohapeal liituda.

 

 


 

Lisainfo: 

koit kelder

Saarte Koostöökogu tegevjuht Koit Kelder

e-post: koit.kelder@skk.ee
tel: +372 506 8287

Kui sinu ettevõte ei ole veel EHTNE märgikandja, siis siin on sulle 5 põhjust, miks on kasulik olla EHTNE märgikandja.



 


[table id=1 /]

 


 

Seminaripäeva toetatakse Startup Estonia programmi (projekti number EU50651) raames Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.