Head toidutootjad,
Kutsume teid osalema 12. detsembril kell 13:00-16:30 Saaremaa ja Muhu toidupakkujate ja -tootjate kontaktüritusel, mis toimub Kuressaare Kultuurikeskuses, Tallinna 6, Kuressaare.
Üritusel on teil võimalik tutvustada oma tooteid Saare maakonna kokkadele, majutusettevõtete ning toitlustuskohtade esindajatele, luua uusi kontakte ja leida võimalusi koostööks.
Kontaktürituse esimeses osas toimub osalejate tutvustusring ja ca 1 tunnine seminar, kus esineb Dimitri Demjanov ning kus arutleme, kuidas paremini korraldada toidutootjate koostööd kohalike toidupakkujatega. Ürituse teises pooles toimub kontaktüritus toodete tutvustamiseks ja otse suhtlemiseks, kus on võimalik luua koostöösuhteid.
Peale kontaktüritust, alates kella 16:30st on sündmus avatud lõpptarbijale, kus saate oma tooteid ka neile müüa.
Kõik osalejad saavad oma kasutusse laua, samas võib tulla ka oma esitluslauaga.
Palume osalemiseks registreeruda hiljemalt 26. novembriks 2018 SIIN.
Registreerunutele saadame täpsemat korralduslikku infot detsembrikuu alguses.
Kontaktürituse korraldavad koostöös Maaeluministeerium, MTÜ Eesti Maaturism, MTÜ Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Saarte Koostöö Kogu ja SA Saaremaa Turism.
Kontaktüritus korraldatakse projektide “Livonian Culinary Route” ja “Baltic Sea Food” raames