Karjalasma jahi- ja metsamõis

Ettevõte sai alguse loomulikult hobist, kõikidest võimalustest, mida mets pakub ja armastus hea toidu vastu.
2014. aastal tõi mind elu Saaremaale ja sai soetatud vana lagunenud Karjalasma metskonnahoone, mida siis vaikselt korda hakkasime tegema. Kui 2021 aastal lõppes palgatöö minu enda soovil, siis oli selge, et hobist peab saama töö, mis leiva lauale toob. Selleks hetkeks olime suutnud renoveerida köögi ja täitnud kõik nõuded, et koduköök registreerida.
Kui koduhoov on karulaugu “paradiis”, siis oleks rumal seda rikkust lihtsalt maha niita. Nii saigi ema retsepti järgi tegema hakatud karulaugupestot.
2022 aastal kutsuti meid osalema oma pestoga Saare Hoidise konkursil, kus meil õnnestus saada rahvalemmiku tiitel. See oli tuul purjedele ja sai ka tuntuse ja meie ise kindluse- toode maitseb paljudele 🙂 Mingil hetkel hakkasime ka enda tarbeks liha suitsutama ja kohalikul kogukonnalaatadel pakkuma ka rahvale. Kuna meie liha võeti väga hästi klientide poolt vastu ja hakati koguni tellimusi esitama, otsustasime ka selle enda püsisortimenti võtta.
Meie põhimõte on, et tooraine peab olema värske, kodumaine ja kõrge kvaliteediga- siis on ka lõpp-produkt maitsev ja mahlane.
Külmsuitsukala ja -juustu tegemise idee tuli koos uue suitsuahju soetamisega, mis seda võimaldas teha. Ka need tooted võtsid kliendid väga hästi vastu ja nii see meie püsisortimenti jäigi.
Kõik tooted valmistame spetsiaalselt teatud laadale, turule ja otsekohe müügiks. Ka tooraine soetame vastavate ürituste jaoks. Kuskil varusid ei ole- kui otsas, siis otsas.
Cateringi tegemine on tänaseni “hobi”. Meid kutsutakse personaalseks kokaks üritustele ja seltskondadele, kus majutuskoht toitlust ei paku.
Lisaks on peres on kaks jahimeest ja tänu ulukiliha kättesaadavusele, pidime hakkama midagi sellega tegema, et midagi raisku ei läheks. Nii hakkasime tegema pasteeti ja konserve. Nüüd teeme seda ka teenustööna teistele jahimeestele. Ühesõnaga- väärindame kõike, mida loodus annab!


Aadress

Sertifikaat

Koduleht

Kontakt