Infopäev: Eelduse loomine eesti süldile Euroopa Liidu tootetähise saamiseks.

30. märtsil 2017 algus kell 11.00, lõpp 15.00.
Asukoht: Puhu risti söögimaja (Tallinna maantee ääres, Jõgeva mnt 27, 58°39′48.91″, 25°59′26.43″), II korruse seminariruum

Päevakava:
1. Eelmise seminari kogemus – Reet Kokovkin, Ülle Jukk
2. Läti kogemus EL toidumärgistuse taotlemisel – Reve Lambur (Maaelu- ja innovatsioonivõrgustik)
3. Tooteturundus väikeettevõtte puhul – Tiiu Marran (SA Põlvamaa Arenduskeskuse ettevõtluskonsultant ja koolitaja)
4. Euroopa Liidu garanteeritud traditsioonilise tähise taotlemise siseriiklik kord – Jaanus Joasoo (Maaeluministeerium).
5. Toidutoodete märgistamisest (Veterinaar- ja Toiduameti esindaja)
6. Kogukonna panus toidutraditsioonilise hoidmisel ja arendamisel Anneli Kana (Kodukant Eesti)

Süldi degustatsioon, diskussioon.

Ootame teid kõiki osalema, eelkõige aga toidutootjaid EMTAK koodiga 01 ja 02.
Toidutootjate osalemine on eriti vajalik, et PRIA jaoks vajalik arv (15toidutootjat ) kokku saaks.

Korraldaja: MTÜ Hiidlaste Koostöökogu
Reet Kokovkin, 5178597, info@kogu.hiiumaa.ee
Ülle Jukk, Jõgevamaa Koostöökoja kohaliku toidu spetsialist, +372 53056322 info@jogevamaa.com

Eelmise seminari kokkuvõtet lugege siit: http://www.kogu.hiiumaa.ee/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=929&cntnt01returnid=56
Kingime Eesti 100 sünnipäevaks süldipeo igas külas!

Ehtne.ee

Sellist nime kannab piirkonnamärgis, mis annab tarbijale hea võimaluse poes, turul söögikohas lihtsalt leida ja ära tunda Saaremaal valmistatud toode

-->